El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Documents audiovisuals

Títol
1991- Dia de les famílies. Colònies Riu Pedrós.

Bisbe Malla, parlant als nens i nenes, illurs famílies. Eucaristia a l´ombra dels arbres, cuina, preparant i repartint dinar, hora dels adéus.

1989- Missa d’enviament a el Salvador del jesuita Rafael Sivatte

El P. Rafael Sivatte presideix l´Eucaristia a la parròpquia de Sant Ignasi concelabrada per altres jesuïtes i mossèns.

1988- Aplec de l'Esperit

Trobada de joves cristians de les diòcesis catalanes que es varen trobar a Lleida per compartir la seva fe i van estar acompanyats pels bisbes catalans.

1989- Conferència Causa Beatificació Francesc Castelló

Conferència del P. Romual  Díaz. Participen Monsenyor Cases, Mn Quintillà. Assisteixen nombrosos simpatitzants de la Causa.

1989- Xerrada del doctor Joan Viñas a la Pastoral de la Salut

Xerrada del Dr. Viñas a la parròquia de Sta Teresina. L´acompanyen Mn. Ramon Galceran i la Gna. Anuncia Manzano.

1989. Missa d’enviament a el Salvador del jesuita Rafael Sivatte

El P.Rafael Sivatte, presideix l´Eucaristia del seu enviament en missió cap a El Salvador, celebrada a la parròquia de Sant Ignasi i concelabrada per altres jesuïtes i mossèns.

1989 - Conferència Més enllà de la postmodernitat. Gaspar Mora

Mn. Gaspar Mora parla de Més enllà de la postmodenirtat. Fa la presentació Mn. Prat  delegat de pastoral jovenil,a la fi explica la tasca que es duia a terme. La senyora Maria Rúbies, delegada d´Ensenyament respon a algunes preguntes.

1989- Pelegrinatge diocesà a Lourdes

Pelegrins i malalts, la Cova, Eucaristia a la plaça de la basílica, presideix el bisbe Ramon Malla, concelebren molts capellans, foto de tots, entrevista al Bisbe, dinar de germanor, testimoni d'una jove, processó i benedició amb el Santíssim, lliurament de regals als malalts

1989- Dues cooperants lleidatanes marxen a Nicaragua

Les mestres lleidatanes, Adela Fernández i  Núria Farré marxen com a cooperants a Nicaràgua per un periode de tres anys i són acomiadades pels seus familiars i amics.

1989. 100 anys de la Sagrada Família

Recull de la celebració del centenari de la presència de la Congregació de la Sagrada Familia a Lleida

1989-Residència de les Germanetes dels Pobres “Juana Jugan”

Imatges de la residència de les Germanetes dels Pobres a Torrefarrera. Veiem la imatge de Sta. Joana Jugan. L´edifici, treballs dels residents, habitacions, saló de rehabilitació, capella, cuina, menjador i a la comunitat servint el dinar als residents.

1989- Capella Camping Basses d’Alpicat

Inauguració de les obres de remodelació de la  capella del camping de les Basses  d´Alpicat. Celebra la missa el bisbe Ramon Malla, assisteix l´alcalde Antoni Siurana.

1989-Tour David

El Tour David està integrat per un grup de músics cristians que van actuar als Camp Elisis de Lleida, organitzat pels col.legis cristians de la diòcesi de Lleida. Els presenta el germà marista Antonio Martínez.

1989- Professió religiosa al Monestir de Sigena

Les Germanes de Belen celebren  una professió religiosa. El bisbe Monsenyor Ramon Malla presideix la missa. Es veu la comunitat de religioses, alguns capellans  i feligresos. També es veu el monestir i els objectes artesanals que fan les religioses.

1989- Cloenda curs d’agents de Pastoral Juvenil

Veiem a Antonieta Mateus,  Amadeu Bonet, Mn. Ramon Prat i nombrós públic.

1989- Ordinació diaconal d’en Pius Manuel

Ordenació diaconal a la parròquia de Sant Ignasi d'en Pius Manuel. Presideix la missa  el bisbe Ramon  Malla i concelebren jesuïtes i preveres diocesans. L'acompanya la família. Es compromet a servir l´Església com a diaca permanent.

1990-Primera trobada de monitors de colònies

És la trobada de monitors de colònies de vacances. Molts joves fent gresca i activitats, cartells, escolten una reflexió. Intervenció de Paquita Arturo com a secretària del Servei de Colònies i Vacances.

1991- Visita bisbe Ramon Malla a la Colònia Montsant.

Es veuen tendes, edifici, nens, paissatge, la piscina i una reunió de monitors en la qual participa el bisbe Ramon Malla.

1991- Trobada del moviment Vida Creixent

A la Seu Vella, imatges de la Seu, conferència de D Felipe Fernàndez, bisbe emèrit de Tenerife, grups de reflexió

1991- Escola d´Esplai

Es veuen diferents activitats al Col·legi Episcopal: balls, dances, tallers i treball en grups. A més a més, hi ha una conferència del Sr Enric Puig amb la participació del Bisbe de Lleida, Ramon Malla; Antonieta Mateus i Paquita Arturo. Una Eucaristia presidida pel Bisbe i concelebrada per alguns capellans tanca la jornada.