Foto Rectangle: 

El cap de setmana del 14 i 15 de novembre, la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana acollirà el segon Simposi Marià, que durà per títol ‘Maria, model d’acolliment’, la inscripció del qual ja està oberta als interessats.(Us adjuntem el programa i la butlleta).

Aquest segon simposi està dedicat a ressaltar la Mare de Déu com a model de vida i de seguiment al Senyor. Pretén oferir un espai de reflexió per obtenir recursos que ajudin a no caure en el desànim ni tampoc cremar-se, especialment en el moment social que estem vivint, ja que genera molta pressió en les persones.

El divendres, dia 14, a les 7 de la tarda, la ponència de la psicòloga Marta Trepat sobre ‘Antropologia de la feminitat en l’ésser humà’ obrirà el simposi. Tot seguit, un concert, a dos quarts de nou del vespre, tancarà la primera jornada.

El dissabte, dia 15 de novembre, hi haurà una eucaristia a les 9 del matí. A continuació, a partir de les 10 hores, serà la teòloga Mar Pérez la que dissertarà sobre ‘Maria, model d’acolliment en la societat actual’.

La tercera de les ponències del simposi s’iniciarà a les 12 del migdia i anirà a càrrec del psicòleg Fidel Delgado, que parlarà de les ‘Claus per a l’acolliment’.

La matrícula ordinària del simposi és de 20 euros, però pels estudiants és de 10.