El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Relleu de mossens a la parròquia d’Alcarràs

La parròquia d’Alcarràs va acollir el dissabte 24 de febrer una missa per donar la benvinguda al nou mossèn, Mn. Robert Louan i també per donar les gràcies a Mn. Quique Galvis, que ha atès aquesta comunitat els últims anys.

El Bisbe Salvador va presidir l’eucaristia que va ser concelebrada, a part d’aquests dos mossens, per Mn. Héctor Fernández, Mn. Xavier Navarro i el diaca Julián Manzano. Mn. Quique, que ha tornat a Colòmbia d’on és originari, va expressar unes paraules de comiat i s’emporta al cor tots els feligresos d’Alcarràs. Ell va agafar el relleu de Mn. Navarro l’any 2013. Per la seva part, Mn. Robert, que portava cinc anys de rector de la Unitat Pastoral del Pilar i Maria Magdalena també va dirigir unes paraules a la comunitat.

El nou rector d’Alcarràs ha assegurat que “és una nova etapa ja que tota parròquia té la seva identitat i les seves característiques i agafo aquest nou repte amb molta il·lusió”. Precisament una setmana abans, el bisbe Salvador va presidir una missa a El Pilar per donar les gràcies a la tasca feta per Mn. Robert als últims anys en aquestes dues parròquies i per donar la benvinguda al nou rector, Mn. Carles Sanmartín.

El diumenge 25 també va ser un dia especial per Mn. Quique i Mn. Robert i tots dos van concelebrar la missa dominical.