El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Les diòcesis catalanes dediquen una setmana a la Família

“La Família, bressol i referent de la nova humanitat” és el lema de la Setmana de la Família de les diòcesis amb seu a Catalunya que se celebra des d’avui, 1 de març fins al dia 10 març amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat i fer una crida als cristians a pregar a favor de la família, perquè sigui reconeguda la seva importància i els seus valors.

El lema ens convida a considerar que, en Jesús, Déu s’ha encarnat en una família. També ens remarca que és el lloc en l’amor de Déu, no es cansa de generar vida i on la humanitat renovada descobreix la joia de viure en pau i estimació.

Aquest, sempre ha estat un tema important per a l’Església. Tots coneixeu documents, declaracions, actes promoguts per les autoritats, organismes i comunitats per tot arreu. Les nostres diòcesis amb seu a Catalunya, com fan últimament, volen recordar i actualitzar el missatge sobre la família entre nosaltres. Parla de responsabilitats, de drets i d’ajudes cap a les famílies. A més a més, són uns dies per demanar la col·laboració de tothom i també pregàries. La delegació de Família i Vida del nostre Bisbat i el Bisbe Salvador fan una crida perquè la família segueixi essent un pilar primordial de l’Església. Les diòcesis catalanes han editat un llibret amb una sèrie de pregàries per a les famílies que es poden incorporar a la pregària dels fidels de la Missa de cada dia.