El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Benedicció de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat a Les Borges Blanques

El passat dissabte dia 28 d'abril, la parròquia de les Borges Blanques i a la missa vespertina, va rebre la visita del Sr. Bisbe; Monsenyor Salvador Giménez, que presidí la missa concelebrada acompanyat dels tres preveres assignats a la Unitat Pastoral que comprèn les cinc parròquies de Les Borges Blanques, Juneda, Torregrossa, Puiggròs i La Floresta.

El motiu de la visita fou la benedicció d'una imatge de la Mare de Déu de Montserrat, donada a la parròquia per una família borgenca i col·locada al lateral esquerra del presbiteri visible des de tota la nau.

En l'homilia, el Sr. Bisbe va remarcar el fruit que s'esperava d'aquestes sarments que sorgien del cep que era Jesucrist i va manifestar el seu goig al trobar-se en una comunitat tan viva.

Acabada la Santa Missa, es procedí a la benedicció de la imatge tot cantant el Virolai. En cloure, el Bisbe Salvador va comentar que a Ell, sempre l'impressionava sentir cantar el Virolai, ja que veia, en molta gent els ulls plorosos, motiu pel qual s'entenia  que la Mare de Déu de Montserrat era la patrona de Catalunya i el camí més recte per arribar al seu fill Jesús.

Acabada la cerimònia, el Bisbe Salvador acompanyat dels preveres, va baixar a la nau i va saludar un a un als fidels assistents.

Josep Domènech.