El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Concert d’orgue a la parròquia de Sant Vicenç d’Àger

La parròquia de Sant Vicenç d’Àger acollirà el proper dissabte 5 d’agost a les 22 hores un concert interpretat per Carme Godall en el marc del XXXVII Cicle Els Orgues de Catalunya.

L'entrada és lliure amb aportació econòmica voluntària. És un concert organitzat per l'Associació Catalana de l'Orgue i amb la col·laboració i patrocini de la Generalitat de Catalunya, Obra Social "La Caixa", Diputació de Girona i Diputació de Tarragona.

Aquest cicle va començar el 13 de juliol amb un concert a Santa Maria del Mar i en total s’han programat 21 actuacions per tot el territori català per donar a conèixer aquest instrument. L’orgue d’Àger fou construït l’any 1865 per Juan Florenzano i restaurat els anys 1991-92 per Wilfred Praet.

Carme Godall, nascuda a Barcelona, va estudiar piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i va obtenir el Titol Superior d’Orgue (2000). Professora d’orgue de l’Escola de Música de Cabrera de Mar, és també llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona). Ha seguit cursos de perfeccionament a Catalunya, Balears, Suïssa  i Itàlia. Ha actuat en concerts d’orgue com a solista i també formant duet o acompanyant conjunts instrumentals o vocals, com el Cor de Cambra del Palau de la Música, l’Orgue de la Catedral de Barcelona, entre d’altres. És organista de la parròquia Sant Feliu de Cabrera de Mar i dirigeix el cor parroquial. Ha actuat en diversos festivals a França i Itàlia i també ha participat en concerts d’orgue a favor de la restauració d’aquestes instruments i de projectes per al Tercer Món.