El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els infants de Lleida s’atreveixen a ser missioners

El passat diumenge 28 de gener, parròquies del nostre Bisbat van celebrar la jornada de la Infància Missionera. Els infants de Maials, Seròs, Bellaguarda, Bovera, La Granadella, Juncosa, El Soleràs i Sarroca van ser el protagonistes i van viure amb alegria aquesta diada que tenia per lema “Atreveix-te a ser missioner”.

A Maials els infants van conèixer la tasca que fan els missioners a les classes de catequesi i van poder confeccionar la “guardiola del compartir”. Durant els dies d’Advent i Nadal van estalviar alguns diners tot pensant en altres nens i nenes que viuen en països més pobres. Aquesta guardiola la van oferir en el moment de l’ofertori a l’Eucaristia que fou especialment dirigida als infants. Mn. Cebrià els va parlar en un llenguatge proper i la delegació de Missions també es va fer present i va dirigir-los unes paraules. 

A Seròs a més a més de les guardioles els infants van ser els encarregats de llegir les pregàries entre les quals va destacar la del dia de la Infancia Missionera i van ajudar en l’eucaristia.

Per la seva part, els sis pobles de l’arxiprestat Baix Urgell-Les Garrigues que en altres ocasions també han organitzat altres propostes, van estar preparant durant l’última setmana del mes de gener la jornada de la Infància Missionera. A catequesi els van projectar el vídeo de la jornada, van confeccionar un mural amb les actituds d’un missioner, també van fer les guardioles del compartir i van pregar a Jesús amb un cor senzill. A més a més, a Juncosa i a Sarroca, els infants van repartir a la missa uns cors de colors entre els feligresos com a símbol de l’amor de Jesús i que com a Sembradors d’Estrelles van entregar a cada persona perquè se sentin estimats i estimin de debò.