El bisbe de Lleida presidirà el dilluns 6 d’agost a Torrebesses i el dissabte 11 d’agost a Les Borges Blanques, sengles misses en honor a Sant Salvador.

El dissabte 11, el bisbe presidirà l’Aplec de l’ermita de Sant Salvador de les Borges Blanques a partir de les 19 hores. S’ha programat una eucaristia a l’aire lliure, sardanes i el sopar de germanor, així com l’actuació d’un grup i un sorteig d’obsequis amb la col·laboració de comerços de la població. Cada any participen en aquesta trobada, organitzada per l’Associació d’Amics de Sant Salvador amb la col·laboració de la parròquia de Les Borges Blanques, mig miler de persones. Per un malentès va sortir publicat al Full Dominical del passat 29 de juliol que el Bisbe presidiria l’aplec el diumenge dia 5 al matí, però estava equivocat. L’aplec de Sant Salvador és el dissabte dia 11 d’agost a partir de les 19 hores. Perdoneu les molèsties.

A més a més, el nostre pastor presidirà l’eucaristia de la Festa Major de Torrebesses el dilluns dia 6 d’agost, festivitat de la Transfiguració del Senyor, a les 12 hores.