El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La UdL acollirà el 17 de març la X Jornada d’Acompanyament al Dol

L’Auditori del Campus de Cappont de la UdL acollirà el proper 17 de març la X Jornada d’Acompanyament al dol i la malaltia i els interessats ja poden fer les inscripcions.

Arnaldo Pangrazzi, president de l’Associació Italiana de Pastoral Sanitària, impartirà la conferència inaugural a les 10 del matí amb el títol “El cost del dol: signes de dol no resolt i recorreguts sanadors”. També s’han previst dues taules rodones, una al matí que comptarà, entre d’altres, amb la participació de Mn. Ramon Prat que parlarà de l’espiritualitat i el dol i una altra a la tarda, en la qual intervindrà Montse Esquerda que parlarà sobre com ajudar als nens amb dol. Per una altra part el teòleg i filòsof Francesc Torralba farà la cloenda de la jornada amb una ponència que porta per títol “Anticipar el dol. Viure amb serenitat la certesa de la mort”.

L’entitat Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida amb la col·laboració de la Facultat de Medicina organitzen aquesta proposta que comptarà amb el servei d’intèrpret de Llengua de signes. El preu de la jornada és de 30 euros. Més informació i inscripcions a la web de l'entitat.

Us adjuntem el programa complert.