El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Ressons d'una nova Pasqua familiar

La nostra petita comunitat Pasqual aquest any torna a estar d'enhorabona. La Pasqua Familiar compleix 18 anys, ja hem arribat a la nostra majoria d'edat. Un grup de famílies fa anys que organitzem una Pasqua Familiar.

Els últims anys animats des de la Delegació de Família i Vida de la nostra Diòcesi.

Adaptant-nos als nous temps i realitats aquesta Pasqua ha tingut un format diferent. Aquest cop hem combinat i compartit celebracions amb la nostra comunitat parroquial i alhora hem fet un "recés" de dia i mig on de manera més íntima i reflexiva hem pogut meditar i pregar junts.

Anem comprovant que la nostra curta i petita història és avui també signe d'una nova esperança que any a any ens ajuda a renovar-nos.

La PASQUA és una parada en el camí. El fet de poder estar i participar és tot un regal que Jesús ens ofereix. Ens permet sentir-nos uns i altres més propers.

Cadascun ve amb la seva pròpia realitat i la seva pròpia creu, però aquí tots estem junts i som "Un amb Tots". Vivim amb naturalitat l'acollida i les relacions entre nosaltres.

Se'ns fa fàcil estar aquí perquè estem units en Crist. La vivència pasqual ens convida a ser llançadores de pau, solidaritat, concòrdia, a sembrar la bona notícia en el nostre entorn des de la nostra quotidianitat. L'Esperit pasqual ens recarrega les bateries, ens ajuda a renéixer perquè - de Pasqües a Rams- donem aquest fruit contagiós que és la teva paraula. Ens fem testimonis de la teva resurrecció.

Aquest any com a "signe" de Comunitat van portar cadascun de nosaltres una foto, posteriorment de manera aleatòria, tots ens en vam anar amb la foto d'un altre amb la idea de poder pregar especialment per aquella persona fins a la Pentecosta, on tornarem a trobar-nos per celebrar una eucaristia d'acció de gràcies.

Per tot això, volem donar-te Jesús les gràcies i continuem demanant-te la teva ajuda per poder portar la teva benedicció a tots aquells que estiguin disposats a acollir-la. Viure aquesta experiència ens fa més "germans" en la fe.