El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Vetlla de pregària per les vocacions a Santa Tereseta

El passat divendres 27 d'abril, el Santuari de Santa Teresa de Jesús, de Lleida, va acollir una Vetlla de Pregària per pregar per les vocacions, organitzada per la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida i la Delegació de Vocacions.

La pregària va ser presidida pel Bisbe de Lleida, Monsenyor Salvador Giménez i el vicari general, Mn. Josep Anton Jové. Hi van assistir una trentena de persones, laics i sacerdots, que van pregar junts per les vocacions. Durant la vetlla van poder escoltar i veure els testimonis que ens van explicar com van escoltar, discernir i donar la resposta a la crida del Senyor.

Un dels testimonis que més va arribar al cor i va fer reflexionar als assistents va ser el de Càrol Garcia, missionera malalta, que fa uns anys va haver de retornar de l'Àfrica per una docència. Malgrat això, ella mai ha renunciat a aquesta crida del Senyor, i cada dia li diu: "Sí".

Ara la seva vocació la viu diferent, "tal com el Senyor espera de mi", ens diu la Càrol des d'Almacelles, el poble on viu. Ens ensenya cada dia què vol dir la vocació i com ha de ser el nostre testimoni com a cristians catòlics, sacerdots, vida consagrada. I ens recorda que vol dir aquest "sí", com a resposta quan un dia Déu ens va cridar.