El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

IV Marcha Solidaria Sant Joan de Déu amb el lema “Cap infant sense lleure”

Sant Joan de Déu Terres de Lleida juntament amb els centres excursionistes de Lleida i Alpicat organitzaran aquest diumenge, 7 d’octubre, la quarta edició de la Marxa Solidària Pla de Ponent.

L’esdeveniment, de caràcter no competitiu, té un doble objectiu. Per una banda, la promoció del territori, donant a conèixer l’entorn natural i els pobles de Ponent. I, per una altra, la vessant solidària d’aquest projecte. Aquest any, els beneficis es destinaran a la campanya “Cap infant sense lleure”, per finançar les estades d’estiu dels infants i adolescents, atesos als diferents centres que l’Ordre de Sant Joan de Déu té a Lleida, i que no disposen de recursos econòmics per poder sufragar-los.

Com en les anteriors edicions, s’han previst tres distàncies, de 30, 20 i 10 quilòmetres, respectivament. Un circuit linial amb arribada al centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, amb el propòsit de donar a conèixer la tasca que s’hi desenvolupa.

El circuit de 30 km surt de Lleida a les 8 h des del Pavelló 11 de Setembre, s’anomena “Circuit Solidaritat” i té un preu d’inscripció de 12 euros. El segon circuit de 20 km, “Fraternitat”, surt del Parc del Graó d’Alpicat a les 9.30 h, amb un preu de 10 euros. I, per últim, el més curt, de 10 km, amb sortida des de l’Ajuntament de Raimat a les 11 h, “Circuit Hospitalitat”, amb un preu de 8 euros, és el que vol atraure el públic familiar. L’any passat s’hi van inscriure unes 500 persones.

La novetat d’aquesta quarta edició són les curses infantils per a nens i nenes fins als 12 anys que tindran lloc el dissabte 6 d’octubre a l’Hospital de Salut Mental de Lleida situat al barri de la Bordeta.

Les inscripcions ja estan obertes:

http://www.sjd-lleida.org/ca/solidaritat/activitats-solidaries/iii-marxa-solidaria-sant-joan-de-deu-pel-pla-de-ponent

https://www.iter5.cat/