El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Trobada de la Divina Misericordia a Sevilla

Els dies 21 i 22 d'octubre ha tingut lloc a Sevilla el X Encuentro Nacional de la Divina Misericordia. L'Apostolat de Lleida ha participat amb una vintena de persones acompanyades pel seu consiliari, Mn. Javier Jauset.

Ha estat una experiència molt bonica i enriquidora al trobar-nos allí amb tantes persones arribades de tota la geografia espanyola amb els mateixos sentiments i desitjos de viure i extendre la infinita misericòrdia de Déu.

Ens hem sentit molt acollits pels responsables i voluntaris que van fer possible aquesta trobada, molt ben organitzat. Va tindre lloc a la Parròquia del Corpus Cristi de Sevilla i a la Santa Església Catedral. A la primera, es van celebrar els actes del dissabte. Concretament, una conferència impartida pel Bisbe Auxiliar de Sevilla, Santiago Gómez i a continuació la Santa Missa. Especialment ens va impactar la Vetlla d'Oració a les deu de la nit. El diumenge la trobada va continuar amb la Santa Missa a la Catedral de Sevilla, presidida per l'arquebisbe de Sevilla, Juan José Asenjo.

La trobada va acabar amb un dinar fratern de tots els assistents.

Per una altra banda, el grup de la Divina Misericòrdia de Lleida informa que a la Parròquia de Nostra Senyora del Pilar tots els divendres de sis a set de la tarda se celebra una Hora Santa amb l'Exposició del Santíssim i l'oració de la coroneta de la Divina Misericòrdia. Esteu tots convidats.

Grup de la Divina Misericòrdia de Lleida.