El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

L'església de Sant Pere de Rosselló obre les seves portes, de nou

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va presidir el passat dijous 3 de maig la primera missa a la Parròquia de Sant Pere 'ad vincula' de Rosselló després de l'ensorrament del campanar, el gener de 2016.

Dos anys després el temple va obrir, de nou les portes, amb una eucaristia presidida pel Bisbe Salvador i concelebrada pel rector de Rosselló, Josep Maria Escorihuela i Mossèn Àngel Escales.

El Bisbe Salvador es va alegrar d'aquesta nova etapa "en la que anirem fent camí amb l'ajuda de tot el poble". En relació amb el temple va destacar que "la comunitat ha de ser la font per tindre un lloc per parlar amb Déu".

El Bisbe va agrair la col·laboració de les institucions en la reconstrucció del temple. "No és estrany que Diputació, Generalitat i consistori ajudin els creients" perquè "no estan ajudant el Bisbat sinó la comunitat". Va afegir als fidels reunits que "aquesta és una obra vostra i no del Bisbat". Va cloure dient que "el temple ha quedat millor del que m'esperava".

A l'Eucaristia, hi van assistir l'alcalde de Rosselló, Josep Abad, la vicepresidenta de la Diputació, Rosa Maria Pujol i el director dels serveis territorials de Cultura, Josep Borell, entre altres autoritats.

Les obres de cobriment del temple de Sant Pere 'ad vincula' han tingut un cost de 180.000 euros. El cost ha estat avançat pel Bisbat de Lleida.