El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Decret de supressió de la parròquia de Sant Andreu, Apòstol, de Lleida

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha signat el Decret de supressió de la parròquia de Sant Andreu, Apòstol, de Lleida i l'absorció del seu territori per part de la parròquia de Sant Llorenç de Lleida.

El decret de supressió de la parròquia de Sant Andreu destaca, que en els darrers anys, aquest barri de la ciutat ha viscut una notable davallada en el nombre d'habitants. El mateix document recorda que els fidels no quedaran desatesos a causa de la proximitat amb la parròquia de Sant Llorenç i de Sant Martí.

El passat 17 de juny es van celebrar dues misses, a la parròquia de Sant Andreu i a la parròquia de Sant Llorenç, on es van llegir els decrets que expliquen la supressió de Sant Andreu i la modificació dels límits parroquials de Sant Llorenç.

Cal recordar que el passat mes de març, el Bisbat va signar un acord amb el Secretariat de Confraries i Congregacions de Setmana Santa de Lleida i amb l'Associació Internacional de Caritat de Sant Vicenç de Paül (AIC) en virtut del qual se'ls hi atorgava la cessió temporal del temple de Sant Andreu per les seves activitats.