El departament de Pelegrinatges del Bisbat de Lleida ha preparat per al mes de març una ruta dels Sants de França. Els participants podran conèixer en profunditat figures com el Rector d'Ars, Santa Margarida, Sant Bernat, Sant Ireneu, Santa Teresina i Santa Bernardette. Serà del 23 al 30 de març de 2019.

Començarà a Lió on els viatgers podran visitar la Basílica Notre-Dame de Fourvière i conèixer la vida de Sant Irineu de Lió. Posteriorment, viatjaran a la basílica d'Ars per atansar-se a la figura del Sant Rector d'Ars. També visitaran llocs com la basílica del Sagrat Cor de Paray-le-Monial i la basílica de Cluny.

A continuació, es desplaçaran a París per conèixer el Sagrat Cor, la Catedral o l'església de la Madeleine. Ja a la recta final del viatge, aniran a Lisieux per visitar la ciutat natal de Santa Teresina; a Tours per visitar la tomba de Sant Martí i el santuari de Lourdes.

El preu del viatge per persona és de 1.200 euros i les inscripcions es poden fer al Bisbat de Lleida (973 26 86 28) o a Mossèn Ezquerra (679 976 173). El termini per les inscripcions s'acaba el 10 de febrer i les places són limitades.

AdjuntMida
PDF icon Pelegrinatge a França web.pdf677.37 KB