El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Mans Unides organitza passejades a 10 pobles de Lleida per un projecte solidari a l'Índia

La delegació de Lleida de Mans Unides va presentar el passat 4 de març les deu passejades per pobles de Lleida que tindran lloc el 7 d'abril de 2019 per recaptar fons per un projecte solidari a l'Índia. Aquesta iniciativa tindrà lloc a 40 ciutats de l'Estat coincidint amb el 60 aniversari de Mans Unides.

Les passejades tindran lloc a Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, Les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

Francesc Piqué, voluntari de mans Unides, va explicar que les inscripcions es podran fer a la pàgina web a partir dels dies vinents. Piqué ha afegit que les passejades es faran a partir de les deu del matí en col·laboració amb l'empresa Set 11 Esports. A més, hi haurà una fila 0 on els participants podran fer les seves aportacions.

Rosa Pla, presidenta de Mans Unides a Lleida, va destacar que l'entitat treballa en  aquest trienni els drets humans, amb especial incidència en els drets de les dones. Pla va destacar que "la dona als països empobrits és el pal de paller, i és per això que Mans Unides aposta per fomentar microcrèdits per a projectes agrícoles, entre altres iniciatives".

En l'actualitat, Mans Unides-Lleida col·labora en l'ampliació d'un internat a Ruanda i en un projecte de cooperació a Brasil.

Representants de Mans Unides i de l'empresa Set 11 Esports es van reunir amb alcaldes i regidors de les deu poblacions on es faran les passejades per agrair la col·laboració i ultimar els detalls.