El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

"El Senyor ens demana que ens convertim des del profund del cor"

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va presidir ahir la celebració del Dimecres de Cendra a la Catedral de Lleida. A la seva homilia va proposar als fidels tres consells per aquesta quaresma "escoltar la paraula de Déu, celebrar el misteri de la fe i convertir-vos". Va afegir que "per viure la Pasqua necessitem un temps de preparació".

I per aquesta preparació va proposar "pregària, dejuni i almoina". El Bisbe Salvador va demanar al Senyor que "ens ajudi a practicar aquestes tres dimensions que engloben la vida cristiana"

Per altra banda, el prelat va afegir que "el Senyor ens demana que ens convertim des del profund del cor, no com els hipòcrites". A més va demanar que "el Signe de la Cendra sigui motiu d'humilitat i de conversió".

Abans de la celebració, va tindre lloc el Via Crucis per la Catedral de Lleida amb els Portants del Sant Crist de Sant Llorenç. Precisament, durant la celebració es va tindre un record per Mossèn Antoni Porta, traspassat aquesta setmana. M. Antoni  era el conciliar dels Portants de Sant Llorenç.