El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Trobada final de curs al Seminari Major Interdiocesà

El passat dimecres dia 6 de juny va tenir lloc la tradicional trobada final de curs del Seminari Major Interdiocesà (SMI) a Barcelona. Hi van assistir tots els Bisbes de les Diòcesis que conformen el SMI: Tarragona, Girona, Lleida, Solsona, Tortosa, Urgell i Vic, així com els Rectors dels diferents Seminaris.

La trobada s’inicià amb una reunió dels Bisbes i dels Rectors dels Seminaris amb els formadors del SMI: Mn. Norbert Miracle, Rector; Mn. Jaume Casamitjana, Vicerector i Mn. Javier Vilanova, Director espiritual. Avaluaren junts el curs 2017-2018 al SMI, reflexionaren sobre l’aplicació de la Nova Ratio Fundamentalis, "El do de la vocació presbiteral" i feren un balanç del desenvolupament del curs i els projectes de futur.

A continuació tingué lloc la celebració de l’Eucaristia que fou presidida per l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, i concelebrada pels altres Bisbes del SMI. I després amb un sopar de germanor amb els seminaristes van cloure la trobada.