Des d’Arrels Sant Ignasi i Càritas Diocesana de Lleida ens convidem als actes de la Campanya de les Persones Sense Llar 2018, aquest any amb el lema: 'I tu, què dius? Digues prou. Estic tant a prop que no em veus. Ningú sense llar'.

La campanya que ja té més de 25 anys de trajectòria, té com a objectiu últim aconseguir que tota persona visqui amb dignitat en una llar pròpia, en pau i permanent. A banda, enguany es centra en que és possible acabar amb el sensellarisme des de la mirada dels drets i en la participació de la pròpia persona com un element generador d’inclusió activa i emancipadora.

 A més per Arrels Sant Ignasi, aquest any també significarà reviure el record del nostre P. Joan Suñol qui va promoure la visualització de la situació de les persones sense llar a la societat per a poder transformar-la.

Per tot això, us conviden a participar activament dels actes que durem a terme enguany, començaran amb l'Eucaristia-memorial, el 18 de novembre, a les 11:30h, a la Parròquia St Ignasi de Loiola.

Compartirem l’Eucaristia, aprofundirem junts en el sentit de la campanya i farem presents les persones en situació de sense llar que coneixíem i que ens han deixat. Recordarem també al nostre Joan Suñol en el primer aniversari de la seva mort i coincidint, també aquest dia, amb la Jornada Mundial dels Pobres.

A continuació tindrà lloc un Concert a la mateixa Parròquia, amb el Quartet de Pols i Pua Terres de Ponent del Cercle de Belles Arts de Lleida format per Ramón Marsol Vila, Fernando Barranco, Joan Mallafré i Josep M. Serrando acompanyats per la soprano Cristina Rodríguez. Podrem gaudir escoltant un repertori variat de la història de la música que anirà des dels canons de Mozart fins a les composicions de Pep Ventura.

El 22 de novembre tindrà lloc la FLASHMOB REIVINDICATIVA. Serà a les 12h, a la Plaça de la Paeria. Ens trobarem tots i totes per a fer visible la realitat del sensellarisme a Lleida. Mantenim l’horari i el simbolisme de la roba fosca i màscara blanca, que ens uneix a la resta de ciutats que es mobilitzen arreu en el marc de la campanya.

A més, com sempre, faran arribar el seu missatge en favor dels drets de les persones sense llar a través de mitjans de comunicació i xarxes socials, amb accions de sensibilització a escoles i grups, etc... tot plegat perquè prenguem consciència de la injustícia que suposa el sensellarisme i de les possibilitats que tenim, entre tots, de transformar aquesta situació.

AdjuntMida
PDF icon Cartell.pdf144.7 KB
PDF icon Diptic.pdf376.41 KB
PDF icon Carta_Campanya_PSLL18.pdf809.89 KB