El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Unes 200 persones participen en el Primer Via Crucis Interparroquial

Unes 200 persones van participar el passat 7 d’abril a la tarda al primer Via Crucis Interparroquial que va organitzar l’arxiprestat Baix Urgell-Les Garrigues a Maials.

Hi van participar feligresos de parròquies de Juncosa, els Torms, El Soleràs, Granyena de les Garrigues, Sarroca, Torrebesses, Llardecans, Almatret, La Granadella, Bovera, Bellaguarda i Maials, així com la comunitat romanesa de Lleida. Els van acompanyar Mn. Josep Maria Cebrià, Mn. Adrià Burca i Mn. Pau Fecheta i tots junts van reviure el Camí de la Creu.

La imatge del Sant Crist de Gràcia va obrir el Viacrucis, es va fer la lectura de cada estació, meditació, pregària i cant. En arribar al cim del turó, els participants van cantar el Credo i tots van entrar a l’ermita de Sant Sebastià per fer silenci i contemplació davant de Jesús a la Creu. Fa unes setmanes que es van acabar la restauració del retaule, l’altar i els bancs d’aquesta ermita gràcies a la col·laboració de l’IEI i la Diputació de Lleida.

Després d’unes paraules de Mn. Adrià, Mn. Cebrià va animar a tots els presents a continuar amb aquesta trobada interparroquial els propers anys. A continuació els feligresos van venerar la Santa Creu i l’aire es va omplir de melodia i sentiment. En acabar els mossens van convidar a celebrar el Sagrament de la Penitència i van començar les confessions.