El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Concert Intercultural “Celebrem la VIDA”

Amb motiu de la celebració anticipada de la festivitat de Sta. Maria Magdalena i fruit de la col·laboració de l'UPA Pilar-Magdalena i l'Associació de Veïns i Veïnes del Clot i confluències, dissabte 4 de maig, vam poder gaudir d'un concert especial. Sota el lema "Celebrem la VIDA", a les 7 de la tarda, la plaça del Clot de les Granotes es va omplir de públic, música i color

en un concert intercultural. Va obrir l'acte el rector de l'UPA, Mn. Carles Sanmartín, el qual va agrair tant la col·laboració de l'AVV del Clot com la de cadascun dels grups participants. Gemma Naranjo va fer la presentació de cada una de les actuacions.

Va obrir el concert el duo FER i XAVI interpretant cançons cristianes de caràcter intimista molt apreciades pel públic De recent formació, la Coral Les Granotes de l'AVV del Clot i confluències va oferir diverses peces acompanyades a l'acordió pel seu director. Els aplaudiments dels assistents van premiar la seva actuació. Va pujar després a l'escenari el cor de la Comunitat Hondurenya de Lleida, que participa amb els seus cants a la parròquia del Carme. Yanira, la seva portaveu, va fer una exposició profunda i aclaridora del perquè de la dedicació d'aquest grup a la música cristiana. Les seves cançons van ser acompanyades pel públic picant de mans.

La darrera actuació va correspondre al Cor Santa Trinitat, que habitualment anima amb els seus cants la missa de 12 dels diumenges a l'església de la Mare de Déu del Pilar. Amb tocs de música africana van interpretar diverses peces, alguna en català, i els seus ritmes van fer pujar l'animació dels presents. En acabar cada actuació, cada grup rebia un recordatori del seu pas per aquest acte de part de l'AVV del Clot. Les paraules del rector de la UPA i del president de l'AVV de Clot clausuraren aquest concert que va acabar, no podia ser d'una altra manera, amb la interpretació per part del Cor Santa Trinitat de "Alabar a Dios" amb tot el públic assistent dempeus i ballant. Un lleuger refrigeri va permetre als assistents i participants compartir, al final, uns minuts de conversa agradable i distesa.

A continuació teniu dos resums del concert. 

Enllaç resum breu (4 minuts) del Concert Intercultural Celebrem La VIDA

https://youtu.be/EktSvBZdMKQ

Enllaç resum extens (14 minuts) del Concert Intercultural Celebrem La VIDA

https://youtu.be/v7GOCDmfzlw