El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Creixen un 14% les visites a la pàgina web del Bisbat de Lleida

La web del Bisbat de Lleida ha rebut el darrer any 235.420 visites, que representen un augment del 14% respecte a l'any passat i una mitjana diària de 645 visites. El Bisbat de Lleida també té compte de Facebook, (544 seguidors) i de Twitter (447) i d'Instagram.

El Departament de Comunicació del Bisbat de Lleida produeix el programa de ràdio 'De Bat a Bat al Bisbat de Lleida' que s'emet cada setmana per diverses emissores de la província. Les entrevistes i les tertúlies que s'emeten al programa és pengen a la secció audiovisual de la pàgina web.

Cal destacar que des de fa dos anys, un centenar de vídeos històrics de la Diòcesi també estan disponibles a la pàgina web.

Volem anunciar que el pròxim curs, el Bisbat de Lleida, juntament amb la Diòcesi d'Urgell prepara una jornada de formació per a periodistes en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquesta iniciativa pretén atansar als professionals de la comunicació de Ponent eines per conèixer el fet religiós.

Continuem editant el Full Dominical del qual s'imprimeixen 2.400 exemplars setmanals. A la vegada, cada quinze dies s'elabora el Butlletí digital que s'envia a prop de mil subscriptors.

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va oferir el passat dimecres 9 de maig la tradicional roda de premsa amb motiu de la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials.