El dissabte 1 de desembre ens vam trobar a la parroquia Sant Antoni Maria Claret, a Balàfia per tenir un matí de recés al començament de l’Advent. El P. Josep Vilarrubias ens va donar uns punts per a la pregària, centrats en l’Avemaria.

Entre  altres  coses,  ens  va  dir  que l’àngel saluda Maria, felicita  Maria,  dient‐li:  Alegra’t  (Jaire,  en  grec),  plena  de  gràcia (kejaritoméne,  en  grec),  mare  de Déu...   Fixem‐nos  que,  en  les  imatges  de les marededéus, el centre no  és Maria, al centre hi ha Jesús,  saviesa de Déu. Tot jo tinc set de Déu (Sl 42). Cerquem Déu, sovint en la fosca. Solo la sed nos alumbra (Santa Teresa, cant de Taizé)

A mig matí va ser el moment de prendre alguna cosa i després vam poder gaudir d’una hora de pregària a la capella del Santíssim, o a l’església o també vam poder passejar pel pati. L’eucaristia, presidida pel nostre Bisbe Salvador, va ser la celebració de tot el que havíem viscut i compartit amb una trentena de religioses i religiosos, i amb el bon acolliment dels Pares Claretians.

Antoni Riera sj