El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Presenten el programa d’acollida laboral de Càritas

Càritas Diocesana de Lleida va acollir els dies 1 i 3 d’abril la presentació del programa d’acollida laboral als alumnes del curs d’alfabetització de la Parròquia de Sant Ignasi.

Van assistir-hi prop d’un centenar d’alumnes. Aquesta xerrada tenia la finalitat de donar a conèixer un servei que poden utilitzar per trobar feina.

Càritas Diocesana de Lleida promou la Fundació Jaume Rubió i Rubió amb la finalitat d’ajudar als participants de l’entitat a millorar les seves habilitats laborals i poder orientar-los cap al mercat laboral normalitzat. Cal dir que aquesta fundació també col·labora amb la parròquia de Sant Ignasi, aportant i fent el seguiment d’alguns participants que fan el curs d’alfabetització.

Aquest curs, que ofereix la parròquia de Sant Ignasi, fa que a més a més de la llengua coneguin el context on viuen ja que també organitzen altres activitats, com anar al cinema i conèixer recursos culturals, administratius i sanitaris de la ciutat. Això els ajuda a integrar-se millor en la nostra societat i que al final es puguin sentir un lleidatà o una lleidatana més.

La formació es fa totalment amb voluntaris i voluntàries i des de la parròquia de Sant Ignasi fan una crida perquè tothom qui vulgui acompanyi a les persones nouvingudes en el seu procés d’adaptació a Lleida.