El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida dedica la Quarta Diada Missionera al Comerç Just

El dissabte 16 de juny tindrà lloc la quarta Diada Missionera amb el títol 'Comerç Just, missió de tots'. La trobada es farà a la parròquia de Santa Teresa de l'Infant Jesús de Lleida.

La Diada Missionera està oberta a animadors de comunitat, agents de pastoral, responsables de parròquies, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova. La trobada començarà amb les inscripcions a les 9.45 hores. A continuació es farà la pregària i la benvinguda pel Bisbe Salvador.

A les 10.30 hores, tindrà lloc la taula rodona, en la qual participaran Vicente Roig, laic missioner de Ocasha-Cristianos con el Sur; Manolo Díaz, responsable del programa de Comerç Just de Càritas Diocesana de Lleida i Pilar García, coordinadora de la botiga d'Oxfam-Intermón a Lleida.

Després de la pausa-cafè, hi haurà treball per grups i la posada en comú. A les 13.30 hores està previst el comiat de la trobada.