El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Uns 60 premonitors d’Esplai es formen a Vilaller

Seixanta joves premonitors de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat acaben avui el Curs Brúixola, una formació intensiva organitzada des del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de Lleida i que s’està portant a terme a la casa de colònies Montsant de Vilaller.

Aquest curs, destinat en exclusiva a joves que formen part d’algun centre del MCECC té com a objectiu introduir als seus participants en el món del lleure per mitjà d’unes formacions bàsiques que facilitaran l’aprenentatge de l’alumne. A més, el format intensiu permet aprofundir en diversos aspectes impossibles de tractar en un entorn diferent. La novetat d’enguany es que s’ha allargat un dia més l’estada.

Així, des del 9 d’abril, els alumnes han gaudit de la natura d’alta muntanya, han après a planificar activitats i han descobert nous jocs. En resum, han viscut una experiència inoblidable al costat d’altres joves que, com ells, també formen part del món de l’esplai.