El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Confraria prepara la LXXI Romeria a Montserrat

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida prepara, com tots els anys en aquestes dates, la seva Romeria al Monestir de Montserrat del 9 al 16 de juliol, que enguany arriba a la 71 edició.

La Romeria sortirà de Lleida a primera hora del matí del 9 de juliol, per a dirigir.-se cap a Montserrat. Allí els romers ocuparan les seves cel·les assignades en l’Alberg Abat Marcet i ja per la tarda tindrà lloc la recepció oficial de la Romeria a l’atri de la basílica, a càrrec del P. Joan M. Mayol. Durant els dies d’estada dels Romers tindran lloc diversos actes i activitats de pietat, com es el Sant Rosari fins a la Cova o el Via Crucis, pel Camí de la Creu o la Vetlla a la basílica. També estan previstes altres activitats i xerrades de formació, a càrrec de diversos monjos.

Els romers seran acollits a les cel·les “Abat Marcet” i el preu de l’autocar més estada, és 175 €. El termini d’inscripcions clourà el proper 15 de juny. Podeu demanar informació i fer la vostra inscripció als telèfons 973 270 338 o bé al 973 232 480.

La Romeria tindrà la seva cloenda el diumenge 15 de juliol, amb la celebració del Dia de Lleida a Montserrat. El nostre bisbe Salvador, se sumarà aquest dia a la Romeria de Lleida, celebrant la Missa Conventual a les 11 del matí a la basílica i tot seguit assistirà amb la resta de romers, a la recepció que el P. Abat oferirà a la Romeria de Lleida.

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, convida a tothom, molt especialment als confrares i devots de la Moreneta, a participar en aquesta jornada a Montserrat i posa a disposició dels que vulguin assistir-hi un autocar per facilitar l’anada a la Santa Muntanya. Per a informació i inscripcions poden trucar als telèfons:  973 273525 o 609707167.

Publicació del n. 89 del butlletí “El Matí”

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, acaba de publicar el N. 89 del seu butlletí informatiu “El Matí”, que farà arribar a tots els seus confrares, parròquies i comunitats de la diòcesi. La nova edició està encapçalada per l’article signat pel consiliari Mn. Xavier Batiste sota l’epígraf “Davantal”, amb el suggerent títol: “Els cristians, Santa Teresa Jornet i la Globalització”. En les seves pàgines inclou àmplies cròniques dedicades a la Trobada d’Advocacions Marianes de Lleida, al Tridu i festa de la Mare de Déu de Montserrat, així com a la Iª Trobada de Confraries a Montserrat, signada pel president de la confraria de Lleida Josep Estruch.