El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El bisbe Salvador presidirà la missa i la processó del Carme del diumenge

El bisbe Salvador presidirà aquest diumenge 15 de juliol a la tarda, la missa i la processó del Carme a Lleida ciutat. Així doncs serà l’encarregat de cloure la novena a partir de la Benaurança “Feliços els perseguits...” a la parròquia de la Mare de Déu del Carme i donarà més solemnitat a la festa.

La missa serà a les 20 hores i a l’acabar es donarà pas a la processó i a la ofrena floral. La comitiva sortirà per la porta del carrer del Carme i seguirà pel carrer Magdalena i Travessera del Carme per tornar a l’església. A l’ofrena floral es convida especialment els nens i nenes que han fet la Primera Comunió aquest any.

El dilluns dia 16, dia de la festivitat, s’han previst tres eucaristies, a les 9, 12 i 20 hores. La del migdia serà la que es coneix com de les “Carmes”. La del vespre també tindrà una significació especial  ja que a l’acabar, el local parroquial acollirà unes actuacions musicals i un refrigeri, així com un sorteig d’un lot de labors treballades per les voluntàries del rober litúrgic. Els diners que es recullin es destinaran al Centre de Solidaritat Jericó.