El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Un espectacle de la Coral Maristes omple la parròquia de la Sagrada Família

La parròquia de la Sagrada Família de Lleida es va omplir el passat diumenge 11 de març per escoltar un concert de la Coral Maristes Montserrat en el qual a la part final es va poder veure el resultat d’un taller de tot el cap de setmana a càrrec de la directora finlandesa Sanna Valvanne.

El públic va fer una aportació voluntària per la Fundació Vicente Ferrer i en total es van recaptar 1.200 euros que es destinaran a un projecte d’habitatges per a persones de pobresa extrema de la Índia.

Va ser un viatge per diferents estils i països del món en el qual el moviment i la interpretació van tenir un paper destacat. Onze peces que van animar al públic, les sis primeres sota la batuta de Gerard Riu i que formen part del repertori; i les altres cinc, dirigides per Sanna Valvanne i que ens va transportar des de Lapònia, passant per Finlàndia, Nova Zelanda o Sud-àfrica.

La cançó final, també va comptar amb la participació de fills i néts de cantaires, així com membres de la Coral Shalom que havien cantat aquesta cançó el passat estiu a França al certamen de l’Europa Cantat Junior.