El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Projecció de l'audiovisual 'El Castillo Interior' a Santa Teresina

Amb motiu del 504 aniversari del naixement de Santa Teresa de Jesús, la Comunitat dels Pares Carmelites de Lleida i la Parròquia de Santa Teresina, ofereixen la presentació de l'audiovisual 'El Castillo Interior' de Santa Teresa de Jesús que tindrà lloc el dijous 21 de març a les 20 hores.

L'audició del text original de la santa és visualitzada amb pintures inspirades en les seves paraules i sonoritzada amb música adient. Les pintures són obra de Maria Teresa Martínez Ugalde, de la Institució Teresiana. Se'ns hi ofereixen 25 minuts de bellesa i de fondària espiritual per a entrar en el cor del missatge teresià.

El mateix dia 21 de març s'inaugurarà l'exposició de les pintures que il·lustren l'audiovisual. Romandrà oberta fins al 30 de març. L'horari de visita serà els matins d'11.30 hores a 13.30 hores i les tardes de 18.30 hores a 20.30 hores. L'audiovisual es projectarà també sempre que algú ho demani durant els dies de l'exposició.