El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Trobada de reflexió de la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social del Bisbat de Lleida

Les entitats de la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa o Social del Bisbat de Lleida van celebrar el passat 14 de maig una trobada de reflexió. Una trentena de membres de les 18 entitats que formen part de la xarxa han participat en la trobada que ha tingut lloc a la seu de Càritas Diocesana de Lleida.

La jornada ha començat amb una pregària. Posteriorment, s'ha fet el retorn del treball realitzat per les entitats per reflexionar sobre el futur de la xarxa i de les diferents comissions.

A continuació, el germà Marista, Pere Castanyé ha guiat una dinàmica per reflexionar sobre el concepte 'fer xarxa'. Més tard, el Pare Joan Valls ha fet una reflexió sobre "la raó de ser de la xarxa" des del punt de vista cristià. Després del treball per grups s'han compartit les conclusions.

La comissió permanent de la Xarxa d'Entitat Cristianes d'Acció Caritativa i Social avaluarà ara les conclusions per extraure conclusions. Per acabar la jornada, el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, s'ha fet present i hi ha agraït als participants la seva implicació per atendre als més desafavorits.