El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

"El jove que aposta pel Crist, veu que val la pena"

La parròquia de Sant Pere va acollir el passat dimecres una xerrada amb el títol 'El que m'ha captivat per a posar-me en camí en el seguiment de Jesús' dintre del cicle de xerrades quaresmals de l'arxiprestat de Seu Vella.

El delegat de pastoral de Joves, Manel Mercadé, va començar la xerrada recordant diversos passatges de l'Evangeli en els que Jesús es troba amb joves com 'el jove ric' o la paràbola del Fill Pròdig. A continuació, Aida Masip, una jove del Bisbat de Lleida, va explicar que "és molt important tindre una persona de referència que t'acompanyi". 

Masip va ressaltar que "en l'actualitat el jove catòlic no sap on anar". "Has de trobar espais on trobar gent com tu". I en aquest sentit va destacar el paper de la Delegació de Pastoral de Joves, com a espai de trobada.

Per la seva banda, Mossèn Manel Mercadé va destacar que "l'Església és minoritària a la societat i la influència de la comunitat és molt forta".

Per la seva banda, Joan Luque, un altre jove de la diòcesi, va explicar que "el cristià va contra el món" i per això és important tindre espais com la DPJ. "Som joves cristians i intentem actuar en conseqüència", va dir. "El jove que aposta pel Crist veu que val la pena", va destacar Luque. El jove va demanar que "l'Església aposti pels joves i que concloure que "el jove que es deixa enamorar pel Crist aposta al 100%".

Mossèn Manel Mercadé va cloure la xerrada destacant que "al Bisbat de Lleida hi ha joves catòlics, enamorats del Crist, i hi ha espais, per ells, entre els quals hi ha la Delegació de Pastoral de Joves".