El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Unes 4.000 persones coneixen el Turisme Religiós d’Aitona aquest 2019

Unes 4.000 persones que han visitat els camps florits d’Aitona també han aprofitat per conèixer els enclavaments religiosos d’aquesta població del Segrià en el que portem d’any.

A principis de 2019 l’ajuntament amb la col·laboració del Bisbat van posar en marxa la campanya “Aitona, Bressol de Sants” i la proposta ha donat els seus fruits. Aquesta xifra és molt superior a les 2.500 persones que l’any 2018 van interessar-se pel turisme religiós d’aquesta població.

Aquest projecte pioner està format per tres rutes per donar a conèixer a Santa Teresa Jornet i els beats Francesc Palau i Josep Camí, tots tres nascuts a Aitona. D’aquesta manera, els visitants poden conèixer la cova del Pare Palau, les cases natals del Beat Francesc Palau i de Santa Teresa Jornet, la Casa Museu de la Congregació, la primera casa-Asil de Catalunya i la ruta patrimonial de Carratalà, mirador natural del paisatge del Baix Segre, entre d’altres.

Més informació de les rutes a www.fruiturisme.cat.