El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida celebra la Festa de Sant Cristòfol

L’Associació Trans Lleida (Associació Provincial empresarial de transports de mercaderies per carretera de Lleida) va celebrar el passat dissabte, 14 de julioli, la Festivitat de Sant Cristòfol, el seu patró, amb la benedicció dels vehicles i els seus conductors, en un magnífic ambient de festa i germanor.

 Mn. Lluis Sallan, rector de les Parròquies de la Unitat Pastoral de Cappont, a la que pertany aquesta Associació, va fer constar el seu agraïment als organitzadors per l’oportunitat d’incorporar la seva festa a la realitat de l’acollida que des de la Parròquia s’ofereix, propiciant sinergies d’intercanvi importants, en el reconeixement de les dificultats d’aquest sector i la realitat del seu servei a la societat en les seves especialitats.

  Amb la glossa de la vida de Sant Cristòfol, recordant el perquè del seu patronatge, es va fomentar la seva devoció i la invocació de la seva protecció a tots els professionals de la carretera.