El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Neix la primera missatgeria ecològica i sostenible de Lleida: Missatgeria amb Cor

La Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom (Llars del Seminari), l'empresa Troca, i l'empresa Troballes (empresa d'inserció laboral de Càritas) han creat l'empresa Missatgeria amb Cor, la primera missatgeria ecològica i sostenible de Lleida.

Es tracta d'una empresa de missatgeria de darrer quilòmetre i energèticament sostenible. Aquesta iniciativa generà llocs de treball d'inserció per a persones residents les Llars del Seminari i altres persones en situació de vulnerabilitat.

Missatgeria amb cor és un projecte innovador, ecològic i pioner per donar un servei de missatgeria sostenible, eficient i segur a empreses, comerços i particulars i de la ciutat.

L'empresa ha començat a treballar amb quatre persones, tres d'elles són llocs de treball són d'inserció (dos són residents a les Llars del Seminari).

Només utilitzarà vehicles ecològics. És per això que començarà amb dues bicicletes, una motocicleta elèctrica i un tricicle també elèctric garantint d'aquesta manera les 'emissions zero'.

Missatgeria amb cor té tarifes adaptades a tot tipus d'enviament, en diferents modalitats com '24 hores', en el dia, 'express' o immediata. També compta amb punts d'entrega de paquets en segon intent i recollida de devolucions. La nova empresa tindrà la seva seu al Carrer Canonge Brugulat, 23 (Baixos) de Lleida.

La Fundació entre Tots i per al Bé de Tothom gestiona les Llars del Seminari, la iniciativa social impulsada pel Bisbat de Lleida per oferir habitatge a famílies sense recursos. Actualment, hi viuen 18 famílies (32 adults i 27 menors).

Troca és una empresa social i innovadora especialitzada en els sectors de la neteja ecològica, la neteja d’espais naturals, l’atenció domiciliària, els serveis de càtering i hostaleria, tenint cura sempre del medi ambient. L'entitat neix de les necessitats que detecta l’associació Reintegra, en persones amb especials dificultats per trobar feina. 

Troballes és una empresa d’inserció promoguda per la Fundació Jaume Rubió i Rubió amb la finalitat d’ajudar a aconseguir un nivell d’ocupabilitat suficient, a les persones amb especials dificultats per treballar i trobar feina, per tal de desenvolupar-se professionalment de forma autònoma i integra.