El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Ramon Prat participa en un homenatge a Rovira Belloso

El director de l’IREL, Ramon Prat, ha participat en el darrer número monogràfic de la revista qüestions de Vida Cristiana dedicat a Josep M. Rovira Belloso amb motiu dels seus 90 anys. Aqui podeu llegir l'article. 

La revista compta amb col·laboracions de reconeguts pensadors de l’àmbit intel·lectual i religiós que, en nou articles desgranen el pensament i l’aportació de Rovira Belloso. Hi ha participat el degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Joan Planellas, la benedictina Teresa Forcades, el director de l’Institut de Recerca i Estudis Reliogosos de Lleida (IREL), Ramon Prat, el teòleg Salvador Pié, el rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig, l’arquebisbe italià Bruno Forte i el teòleg Antoni Matabosh.

El 10 de març del 2016 Rovira Belloso va celebrar 90 anys. Amb motiu d’aquesta efemèride, el patronat de la Fundació Joan Maragall i el consell de redacció de la revista ‘Qüestions de Vida Cristiana’ va decidir dedicar-li “per unanimitat” el monogràfic 257.