El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Vetlla de pregària "amb el Papa Francesc lluitem contra els abusos sexuals"

L’església del Pilar acollirà aquest divendres 22 de febrer de 19.45 a 22 hores un acte contra els abusos sexuals que inclourà una vetlla d’oració, dejuni i conscienciació. S’escoltarà la veu de víctimes i els seus familiars i Montse Esquerda, metgessa i psicòloga, explicarà les causes i les conseqüències dels abusos sexuals a menors.

Alguns dels objectius d’aquest acte són la unió amb el Papa Francesc en la seva actitud de tolerància zero amb els abusos sexuals i prendre consciència al voltant d’aquesta lacra. La vetlla començarà amb la Paraula de Déu, per donar pas després a testimonis i a la reflexió de les seves paraules. Després es llegiran escrits del Papa Francesc i de la Conferència Episcopal Tarraconense sobre aquest tema. Cap a les 21 hores serà el torn de la ponència a càrrec de Montse Esquerda, metgessa i psicòloga. Després es pronunciaran pregàries preparades i espontànies i un cant tancarà l’acte organitzat per la Unitat Pastoral del Pilar-Magdalena.