El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida acollirà les 46 Jornades Estatals del Centre de Preparació al Matrimoni

La ciutat de Lleida acollirà dels dies 20 al 22 d'octubre les 46 Jornades Estatals del Centre de Preparació al Matrimoni (CPM). Aquest és un moviment d'Església que té com a missió l'acompanyament de parelles en la preparació immediata a contraure el sagrament del matrimoni.

El lema de la trobada serà “CPM hoy. Mirada abierta a los signos de nuestro tiempo”. La trobada acollirà a parelles formadores, procedents d'una desena de diòcesis de l'Estat que treballen en la pastoral de la preparació al matrimoni.

Les jornades pretenen ser un espai de reflexió i comptaran amb diversos tallers per aprofundir entre altres temes, dinàmiques, recursos i metodologies amb les parelles, l'aplicació de les noves tecnologies en els diàlegs CPM, la comunicació i l'obertura a les noves situacions de la parella en la nostra societat. Les jornades estaran coordinades per Montserrat Esquerda, doctora i psicòloga, participant entre altres, Mn. Gaspar Mora doctor en teologia moral, i Fidel Delgado, psicòleg clínic.