El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La delegació de Família i Vida prepara la Pasqua Familiar

La delegació diocesana de Família i Vida està ultimant els preparatius de la Pasqua Familiar que se celebrarà del 13 al 16 d’abril a Les Obagues, a Juneda.

Durant aquests dies compaginen la vivència espiritual amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de dinàmiques i activitats com celebracions, tallers, xerrades… pensades per a pares, fills i adults, per compartir tots plegats l'experiència de la Pasqua.

L’acollida serà el dia 13 d’abril, Dijous Sant, a partir de les 18 hores per començar a preparar els espais i després de sopar se celebrarà una missa i l’Hora Santa. El Divendres Sant es fa un Via Crucis, els oficis del dia i la Vetlla de la Creu, mentre que el dissabte, serà el dia principal de la trobada amb la Vetlla Pasqual i la festa posterior per ser testimonis de la resurrecció de Jesús. La pluja d’ous de Pasqua tancarà els quatre dies de celebracions. Es pot consultar tot el programa a la web que s’ha creat per aquest esdeveniment.

La Pasqua Familiar és oberta a tothom, hi ha la possiblitat de participar-hi tots els dies, un dia sencer, mig dia o només en algunes activitats, celebracions o tallers. En tot cas, s’ha de complimentar la inscripció per tenir una previsió a la web. En resum, uns dies de celebració, pregària i convivència en família.