El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Setmana d'inscripcions per la missa per la família i la vida a Barcelona

La Basílica de la Sagrada Família de Barcelona acollirà el diumenge dia 26 de març a les 17 hores una multitudinària eucaristia per presentar l'exhortació Amoris Laetitia del papa Francesc a la qual es convoca als fidels de la Tarraconense, especialment a les famílies.

Les delegacions de Família i Vida organitzen aquest acte que compta amb un aforament de 4.000 persones. La nostra diòcesi té reservades 375 invitacions i les parròquies interessades s'han d'inscriure la setmana del 6 al 12 de març al correu familiaivida@bisbatlleida.org. Us aconsellem que ho feu a través de les parròquies per a una millor coordinació.

Per facilitar el trasllat a la basílica també s'organitzaran autocars. D'aquí a uns dies ja informarem dels horaris i del preu. Els preveres i diaques que vulguin celebrar també s'han d'acreditar correctament i com més aviat millor. Està previst que el bisbe Salvador concelebri juntament amb els altres bisbes aquesta missa. Us informem amb temps d'aquest esdeveniment perquè tothom qui vulgui participar pugui fer-ho. És una bona ocasió perquè es trobin moltes famílies.

AdjuntMida
Cartell Família i Vida-2.pdf1.41 MB