El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Taula rodona sobre el diàleg intercultual i interreligiós a l’IEI

L'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs acollirà el dimecres 24 de maig a les 19.30 hores la taula rodona "Els sentits de la vida. ¿Des de la diversitat, què podem fer plegats?". 

Aquest acte està inclòs dins del programa de la celebració del 25è aniversari de la creació de l'IREL (Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida).

El col·loqui vol ser un exercici de diàleg intercultural i interreligiós entre cinc persones, procedents dels àmbits cristià, musulmà, budista i humanista.

L'acte consistirà en una breu exposició de cadascun dels ponents, seguida d'un diàleg entre ells mateixos i, posteriorment, amb el públic.

Els ponents seran: Francesca Agustí, Maria Lluïsa Aznar [lama Yeshe Chödrön], Jordi Llisterri, Dídac P. Lagarriga [Abdel-latif Bilal ibn Samar] i Jaume Barrull Pelegrí. La moderació anirà a càrrec de Ramon Badia. La pregunta fonamental a debatre serà: des de la diversitat (religiosa o ideològica), ¿quines coses podem fer junts? L'acte és públic i gratuït.