El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

"La missió de l'Església és ser Església en missió"

El passat dimecres, 16 de maig, Mn. Víctor Espinosa, prevere de la diòcesi i missioner a Hondures, durant un llarg temps de la seva vida, va compartir la classe de religió amb els alumnes de 3r i 4t de l'Institut La Mitjana de Lleida, donant a conèixer el seu testimoni, sota el títol la missió aquí i allà.

Mn. Víctor va explicar que fa l'església catòlica en terres de missió, quina és la realitat en aquests països.També va donar a conèixer quins projectes socials s'impulsen i quines tasques va fer ell, al llarg de tot el temps que hi va ser.

A continuació, també els hi ha explicat que fa l'Església catòlica aquí al nostre país, i concretament a Lleida, totes aquelles coses que gràcies als voluntaris, a les comunitats parroquials i als preveres es duen a terme a la nostra diòcesi. Va explicar la tasca d'entitats d'Església i com l'església està sempre al costat de la gent.

Mn. Víctor Espinosa ha animat als joves que si poden, facin algun tipus de voluntariat, donar sense rebre res a canvi, donar des del cor, i podran experimentar com reben molt, i creixen com a persones.