El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Final de curs dels Grups d'Oració i Amistat (GOA)

Els Grups d'Oració i Amistat (GOA) van celebrar el final del present curs, el passat 6 de juny, amb l'Assemblea General, a la Casa de l'Església, amb la presència de Mn. Joan Güell, successor en la tasca de direcció general dels Grups, seguint la petjada del Bisbe Mons. Josep Maria Cases,...

 fundador d'aquesta entitat. Hi van assistir també els directors dels Grups de Lleida, Mn. Gerard Soler, Mn. Jaume Pedrós, Mn. Moré i Isidre Charles.

Els actes s'iniciaren amb una afectuosa salutació i el rés de Laudes. Després, reunida ja l'Assemblea sota el lema d'aquest any ' Jesús et parla al cor'.

L'Assemblea es va dividir en tres parts. A la primera part, l'actual presidenta va fer la presentació. A continuació, les secretaries dels diversos grups van informar de les seves activitats. I per acabar, unes paraules de Mossèn Joan Güell, van donar per acabada l'Assemblea.

Després d'un breu descans, es va preparar l'Eucaristia presidida pel Bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez Valls, concelebrada per la resta de preveres assistents a l'acte. Els assistents van acabar amb un dinar de germanor a la Casa de l'Església-Acadèmia Mariana.