El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Bisbe de Lleida presidirà els actes de Sant Ramon a la Segarra

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, presidirà el proper 31 d'agost la solemne celebració Eucarística amb motiu de la festivitat de Sant Ramon al Santuari de Sant Ramon a la Segarra. 

Enguany predicarà la novena el Pare Mercedari Joaquín Millán. Això serà del 22 d'agost al 30 d'agost  cada dia a les vuit de la tarda. El 31 d'agost, festivitat de Sant Ramon, les portes del Santuari s'obriran a les 7.30 hores i començarà a administrar-se el sagrament de la penitència. Hi haurà missa a les vuit, a les nou, les deu, les onze, les dotze (missa solemne) i les 13.30 hores. A més, de les misses vespertines a les 18.00, 19.00 i 20.00 hores.

A les deu del matí tindrà lloc els tradicionals i típics Tres Tombs amb tractors i cavalleries del veïns de Sant Ramon. A les onze del matí les cavalleries es concentraran davant les portes del santuari per rebre la benedicció. I a les dotze del migdia el bisbe de Lleida, Salvador Giménez, acompanyat dels Pares Mercedaris i sacerdots de la comarca de la Segarra presidirà la celebració Eucarística. La part musical correrà a càrrec de la Coral Sant Ramon, amb la participació del poble.

Per altre part, el dia 1 de setembre, a les dotze del migida el provincial de la Mercè presidirà la eucaristia i el 2 de setembre, també a les dotze del migdia l'església del santuari acollirà la missa en sufragi dels difunts del poble.