El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Bisbe Salvador beneeix una renovada Creu de Terme de Torrebesses

Torrebesses es va vestir de gala el passat cap de setmana amb motiu de la Festa Major i va acollir la benedicció per part del Bisbe Salvador d’una renovada Creu de Terme, reproduïda de la que hi havia al segle XIV, el diumenge 21 de gener, així com una missa en honor a Sant Sebastià el dissabte.

El bisbe Salvador va presidir la missa del diumenge a la tarda que va ser concelebrada per altres preveres de la diòcesi, entre ells Mn. Adrià Burca, rector de la parròquia. El nostre pastor va convidar a tots als presents a ser apòstols de Jesús i va afirmar que “això ens obliga a mirar el rostre de Jesús amb ulls nous, a obrir el nostre cor de bat a bat i a ser capaços d’escoltar la seva veu i així seguir-lo, actuant com ell”. Monsenyor Giménez va acabar la homilia dient “que la Mare de Déu ens ajudi a aplicar la tendresa entre uns i altres”.

Mn. Adrià abans de sortir a l’exterior va tenir un record pels avantpassats de Torrebesses que van saber transmetre el valor del Patrimoni i va afirmar que “forma part de la nostra història i la nostra identitat”. Després va donar les gràcies per tot el que s’havia fet per tornar a tenir la Creu de Terme. A continuació va ser el moment de la benedicció per part del Bisbe i després  l’Orquestra de Cambra de l’Orfeó Lleidatà va oferir un concert a l’interior del temple. Un berenar i la visita a l’entorn de l’església per contemplar la nova il·luminació va posar el colofó final a la jornada.