El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Pregària de les esglésies cristianes de Lleida per la unitat dels cristians

Hem celebrat amb goig l'acte central de la Setmana Ecumènica a Lleida. Ens ha aixoplugat la Parròquia de Sant Pau, que viu amb alegria aquests actes de Pregària Ecumènica. Ens hi hem aplegat cinc Esglésies Cristianes, disposades a donar el testimoni de Jesucrist, l'eix de les nostres vides.

Amb els textos que aquest any han preparat un grup de treball de la Conferència d'Esglésies del Carib, i que hem anat alternant amb la PARAULA i cants, hem passat una hora recollits, i units a la resta del món que preguen amb les mateixes paraules i els mateixos dies.

El lema d'aquest any, ens parla de l'experiència que ha fet aquest poble oprimit, amb els israelites, després de sortir de l'esclavitud: l'acció salvadora de Déu vers la llibertat. És tret del càntic de Moisès i Maria (Ex 15,1-21) i diu "La vostra dreta, Senyor, és forta i gloriosa"

Amb el cant del Pare nostre, la pregària que ens uneix a tots amb el mateix Pare-Déu, preguem des del més profund del cor al Senyor que ens doni el do de la unitat.

Delegació d'Ecumenisme i Diàleg Interreligiós del Bisbat de Lleida