El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Cinc vetlles de pregària per recordar als missioners lleidatans

El passat 21 d'octubre, jornada mundial de les missions, més coneguda com el DOMUND, la delegació de Missions de Lleida ha impulsat cinc vetlles de pregària en parròquies de tota la diòcesi.

Gràcies a la col·laboració de rectors, catequistes, diaques, animadors de comunitat i tots els laics i laiques que formen les nostres comunitats de les diferents parròquies ha estat possible dur a terme les cinc vetlles de pregària.

Aquest any hi han participat la parròquia de Montserrat, Santa Teresa Jornet del barri de Cappont de Lleida, aquesta última presidida pel Bisbe de Lleida Monsenyor Salvador Giménez. A més, també han organitzat vetlles les parròquies d'Alcarràs, La Granja d'Escarp i Les Borges Blanques. Cada parròquia ha tingut de manera diferent el record cap als missioners que un dia van deixar la seva zona de confort per sortir cap als altres i donar a conèixer a Jesús en països llunyans.

En cada vetlla de pregària hem comptat amb el testimoni d'un laic o una laica que ha fet aquesta experiència de missió en un moment de la seva vida, juntament amb els missioners que viuen i treballen en terres de missió.