El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Càrol García presenta el seu llibre 'Mi hermana Àfrica' a Lleida

El dimecres vinent 27 d'abril l'Acadèmia Mariana acollirà la presentació del llibre 'Mi hermana África' de la missionera lleidatana Càrol García, editat per Milenio Ediciones. 

El llibre recull les experiències de Càrol García, membre associat de les Missioneres de Nostra Senyora d'Àfrica (Germanes Blanques). Recull la seva estimació pel poble africà, arrel la seva estada missionera, per diversos països. L'etapa missionera de Càrol Garcia va durar quatre anys. 

Va passar un temps a Uganda i també a Kènia, Tanzània i Algèria, mentre feia el noviciat i el postulantat per entrar a la família religiosa de les germanes blanques. Una malaltia respiratòria va truncar el seu somni de ser missionera a l'Àfrica.

Són molt seguits els seus escrits setmanals anomenats ‘El correu dels dimarts’, que envia per correu electrònic a unes 400 persones. Per poder-los rebre escriure a carolmuganda@gmail.com.

A la presentació del llibre participaran el jesuïta Roger Torres, la jove Gwladys Kanze, la directora de l'Editorial Milenio, Eulàlia Pagès, i l'autora del llibre, Càrol García. Conduirà l'acte Carles Sanmartín. El pròleg el va escriure abans de morir el jesuïta Marc Vilarassau, amb qui a més a més de l'amistat, compartien també la complicitat de la malaltia.

L'acte tindrà lloc a les 19.30 hores al paranimf de l'Acadèmia Mariana de Lleida i està organitzat per la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida i l’editorial Milenio.