El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Entrega de premis del Concurs Bíblic a Lleida

El passat dijous 24 de maig, el paranimf de la Casa de l'Església-Acadèmia Mariana va acollir l'entrega de premis als guardonats en la 33 edició del Concurs Bíblic. El concurs té sis modalitats, dividides en tres categories i convoca a infants des de primària fins a ESO.

Aquest any, del nostre Bisbat ,han participat alumnes de sis col·legis públics i quatre concertats de primària,  quatre públics de secundària i sis concertats. També ho han fet quatre parròquies. El jurat  ha atorgat premi o accèssit a 24 persones i 5 escoles del Bisbat de Lleida. Tots els participants han treballat continguts bíblics, agrupats sota el tema 'Ensenya'm a ser feliç i a donar pau'.

En la modalitat d'escoles i en la categoria de redacció, el premi ha estat per FEDAC-Dominiques, i en la categoria de cicle Inicial per Frederic Godàs. En la modalitat de parròquies els premiats van ser Marc Pifarré de la parròquia de Sant Llorenç de Soses, Dúnia Sesé de Bovera, Núria Pujol de Bellaguarda, i en la modalitat de dibuix Asier Mascarilla de La Granadella.

En la modalitat del concurs bàsic, en la categoria 1 van ser premiats Claudia Banqué del col·legi Maristes de Lleida, Berta Berenguer, de l'Escola Sant Jaume de La Granja d'Escarp; en la categoria 2, Jaume Martínez del col·legi Sagrada Família i Júlia Queralt del col·legi Frederic Godàs, i en la categoria 3, Izan Ibáñez del FEDAC-Dominiques i Sofia Oliva, de l'IES Ronda.

En aquesta mateixa modalitat de concurs Bíblic Bàsic han obtingut premi: Aina Geli del Col·legi St. Jaume de La Granja d'Escarp; Roger Travesset del Col·legi Frederic Godàs i Eduarda Cristina, del Col·legi Joan XXIII de Lleida. També van ser guardonats Joan Safont del Col·legi Joc de la Bola de Lleida i Anna Giménez del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de Les Borges Blanques.

En la modalitat de dibuix, els premis van ser per Paula Sigro, del Col·legi Episcopal, Mare de Déu de l'Acadèmia de Lleida (categoria 1); Lidia Alfaro de l'Escola Pinyana de Lleida (categoria 2) i Ester Domínguez de l'IES Lladonosa de Lleida (categoria 3). Per altra banda van obtindre un accèssit Maria Cayado del col·legi Maristes Montserrat (categoria 1), Sol Jover, del col·legi Frederic Godàs (categoria 2) i Thais Moreno de l'IES Maria Rúbies (categoria 3).

Finalment en la modalitat de Redacció es va atorgar un segon premi individual a Laura Llavero del Col·legi FEDAC-Dominiques de Lleida.